Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 314, на Чет Окт 17, 2024 8:19 pm |
Екип | Администратор
|
|
| Къщата на сем. Гилбърт | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Елена Гилбърт. Модератор
Брой мнения : 1068 Join date : 19.01.2012 Местожителство : in Wonderland <33
| Заглавие: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 1:57 pm | |
| | |
| | | Елена Гилбърт. Модератор
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 2:13 pm | |
| Двадесет и четири...всъщност двадесет и осем вече. Да това бяха точните часове. И през тези двадесет и осем часа, не си бях тръгнала от онзи нощен бар, бях загубила и представа за времето, не знаех дали беше сутрин, обяд или вечер, но важното беше, че си прекарвах повече от добре. Е вече имаше няколко безжизнени и източени тела на уличката пред клуба, но това съвсем не притесняваше замаяният ми мозък, и опияненото ми съзнание, което си играеше мръсни игрички с мен. Едва се държах на крака, но и това не ми пречеше да си поръчам още една бутилка с бърбън, от която изпих половината количество на екс, след което го оставих на керамичния бар плот и отидох на дансинга връщайки се при Скарлет, която за разлика от моята пропаднала особа изглеждаше съвсем наред. Усмихнах се някак отнесено, след това нещо зад русокосата вампирка привлече вниманието ми. Някакво момиче кървеше. Очевидно се бе порязала на счупена чаша. Не беше на повече от петнадесет или шестнадесет години, и въпреки това този факт не можеше да възспре инстинктите ми. За секунда се озовах точно пред нея, а вените под очите ми изпъкнаха, а зъбите ми се издължиха. Само миг по - късно вече бях забила зъби във врата и', усещайки как кръвта и' се разля в устата ми, но скоро тялото падна на земята, а аз просто се засмях леко. Бях по - скоро като дрогирана, отколкото като пияна, но всъщност не бях съвсем сигурна дали през тези 28 часа не бях приемала и наркотици. - Опа. - казах, оглеждайки около себе си, но сякаш никой не бе забелязал заради силната музика. Още по - добре за мен. Погледнах закачливо към Скар, след което се върнах на бара, залитайки на няколко пъти и отново отпих от бутилката, оставяйки я съвсем празна. Само минута по - късно усетих липсата на телефона си, а когато погледа ми плъзна към блондинката, намерих телефона си в ръцете и'. - Какво по дяволите!? - казах и направих опит да стана, но някак си се озовах на пода. О да, колко оригинално...некоординиран вампир... | |
| | | Scarlette. Администратор
Брой мнения : 1140 Join date : 18.01.2012 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 2:41 pm | |
| Сигурно вече от повече от денонощие бях в един нощен бар с Елена. Не спирах да танцувам и да пия и да танцувам, и да пия. Както всеки път когато ходех по такива неща.. е не бях оставала толкова дълго, но винаги имах първи път. От време на време се умарях от всичко това, но и затова имаше няколко тела на жертвите ми в тоалетните. Танцувах, по едно време Елена дойде при мен.. изглеждаше наистина доста уморена.. и пияна, странно аз изобщо не се напивах толкова лесно, дори изобщо не се напивах, докато тя изглеждаше все едно всеки момент ще се строполи на пода, но въпреки това продължаваше да танцува. Нещо зад мен беше привлякло вниманието и, не спираше да го гледа- някакво момиче кървеше.. изведнъж Ел се озова пред нея и просто се нахрани.. е поне сега щеше да е по- .. ъъ енергична, в този момент наистина ми приличаше на дрогирана, освен пияна.. тя отиде към бара, залитайки няколко пъти и отпи от бутилката с бърбън, като я остави съвсем празна. След всичката тази скука, ми хрумна нещо, което би било яко. Помислих си , че може би се нуждаем от някой.. или от нещо.. тогава се сетих за приятеля на Елена, който беше наистина секси - Деймън. Със сигурност исках да правя секс с него.. дори за момент в главата ми пробягна идея за тройка.. - аз, той и Елена.. но не бях сигурна дали тя ще се съгласи.. зависи дали е в настроение и колко точно е пияна.. всъщност можеше дори да не се съгласи да го повикаме.. аз му нямах номера, така че всичко зависеше от нея.. и все пак реших да не рискувам, така, че се доближих до Ел и се опитах да взема телефона й без да ме види, но не се получи, тя веднага усети липсата му, обърна се към мен, погледна ме със странен поглед, и ми каза "Какво по дяволите?" , а след това се опита да стане, но падна. За момент ми стана доста смешно, защото не я виждам често в такова положение. Казах и: - Пиша на Деймън. - и я погледнах с закачлив поглед. След като тя направи една от онези физиономии, с която сякаш ми каза " What the fuck?", допълних. - Написах му "Имам нужда от теб,веднага!Ела у дома!", време е да се позабавляваме малко Ел и без това стана доста скучно.. не мислиш ли? После допълних. - Сигурна съм, че той бързо ще дойде.
Последната промяна е направена от Scarlette. на Съб Апр 14, 2012 8:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Damon Salvatore Вампир
Брой мнения : 901 Join date : 19.01.2012
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 3:43 pm | |
| Тръгнах с бърза крачка от водопада.Какви ли не неща ми минаха през главата..какво толкова беше станало,че й бях нужен веднага?!Че й бях нужен изобщо..Всъщност с Елена определено не бяхме завършили добре и от тогава не бяхме говорили..не я бях и виждал.Всеки един от нас..аз,Стефан и Елена се бяхме "покрили" и всичко беше в затишия и може би така беше по-добре. Вече бях на половината път и се сетих за онова момиче..Катрин.Тя пък сериозно ме изненада,често я помислих за леко откачена..Искаше да я ухапя..хах.Вече всякакви хора ги има.Но поне беше красива.. Неусетно вече бях пред дома на Елена.Отвън изглеждаше тихо и не се чуваха скандали.Поне нямаше да някой да ме замярва с лампи или вази. Качих се на верандата и почуках,но никой не отвори.Затова просто влязох вътре направо към хола. Застанах на прага на помещението и честно се опулих като пълен идиот.Цялата стая беше разхвърляна,навсякъде имаше празни бутилки от алкохол,а музиката беше усилена на макс.Какво по дяволите?!Вече започвах да си мисля,че някой ми е устроил капан,докато Елена не ми се метна на гърба и каза едно продължително:"Здравей Деееееей!",последвано от кикот. -Елена? Попитах объркано като я свалих от гърба си и се обърнах към нея.Изглеждаше пияна,напушена...всичко друго,но не и истинската Елена!Какво й ставаше по дяволите?! Не след дълго се появи и някакво русо момиче,което ме поздрави. -Здравей. Казах,усмихвайки се,а след това отново върнах погледа си на Елена. -Какво става? Попитах леко раздразнено. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 4:17 pm | |
| По дяволите, по дяволите, по дяволите. Защо и' беше да пише на Деймън!? Определено най - малко исках да видя него докато съм в това състояние и по - важното той да види мен в това състояние. - ... време е да се позабавляваме малко Ел и без това стана доста скучно.. не мислиш ли? - каза Скар и макар че успях да хвана мисълта и', все пак не мислех, че точно Деймън трябваше да е човека, с който щяхме да се "забавляваме". С него отношенията ни бяха доста обтегнати, но пък поне си имах оправдание, бях прекалено пияна. Е не чак толкова, на колкото щях да се правя, за да бъде напълно сигурен, че на следващия ден нямаше да помня нищо и пак ще можем да продължим с отбягването. Пуснах уредбата като усилих музиката докрай започвайки да танцувам с бутилка бърбън в ръка естествено, но само минутки по - късно бутилката беше празна и легнала върху мекия килим. След около още петнадесет минути някакъв мъжки силует, попадна на полуезрението ми, и една дяволита усмивка се изписа на лицето ми. - Явно забавлението ни дойде, а Скар!? - подсмихнах се и тръгнах към него, като най - неадекватно се метнах върху гърба му, а устните ми излезе едно провлачено "Здравейй Деееееееееййй!". Господи колко ли тъпо изглеждах от страни. Всъщност не би трябвало да ми пука особено. След като ме свали от себе застанах пред него и взех една бутилка с бира, която бе на масата зад мен. - Ето го и вампирът, който си пада по двойничкии! - казах повдигайки бутилката, което значеше нещо като "наздраве за теб" и след това се изкикотих и отпих от течността. - Това е Скарлет. - посочих му блондинката зад себе си и се усмихнах. - Е ние не сме двойнички, но имаме предложение за теб...може би е по - добре първо да пийнеш! - прошепнах в ухото му, като се отдръпнах и се засмях леко. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 5:06 pm | |
| Беше ми ясно, че Елена се е досетила, какво предлагам, макар и да не го казах на глас. Тя не направи нищо, с което да покаже, че не е съгласна.. а и да не беше щях да се опитам да я убедя, затова платих сметката в бара и тръгнахме към къщата на Ел. Бях писала на Деймън да дойде там. Сега оставаше само и той да иска да се "забавляваме".. щом Елена се съгласи... Когато пристигнахме в къщата Ел пусна уредбата, усили я докрай и започна да танцува с бутилка бърбън в ръка. След няколко минути странно гледане и аз се присъединих, наистина не вярвах, че ще се съгласи... а тя дори танцува и изглежда радостна.. хмм или може би се прави... доколкото я познавам залагам на второто, но тогава пък защо ще се прави, няма смисъл, както и да е.. Минаха петнадесет минути, докато Деймън пристигна. Елена се усмихна и каза "Явно забавлението ни дойде, а Скар!?", а след това тръгна към него, метна се на гърба му и каза " Здравей, Дееееййййй!" , от това и действие разбрах, че освен че е пияна и се преструва... отстрани изглеждаше ужасно изкуствено и тъпо... Деймън сигурно си е помислих,че е дрогирана.. Той я свали от гърба си, а тя застана пред него, взе една бутилка бира, която беше на масата зад него и каза " Ето го и вампирът, който си пада по двойничкии! ", а след това повдигна бутилката, изсмя се и отпи от течността. При тези и думи едва се сдържах да не избухна в смях, но все пак това си беше истина- Елена, Катрин.. и кой знае още колко невинни момичета.... или не много невинни. Стоях отстрани и гледах. Представям си колко тъпо изглеждам. Ел ме посочи и каза" Това е Скарлет.", а след това добави " - Е ние не сме двойнички, но имаме предложение за теб...може би е по - добре първо да пийнеш!" След това взех една бутилка с бърбън, която по чудо Елена не беше изпила и му я подадох. След това двете с Ел започнахме да танцуваме и чакахме той да се присъедини. Не трябваше просто така да стои отстрани, затова се приближих до него, целунах го няколко пъти и го попитах: - Не искаш ли да танцуваш с нас? - погледнах с усмивка Елена.
Последната промяна е направена от Scarlette. на Съб Апр 14, 2012 8:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 5:26 pm | |
| Как пък би пропуснала злобния коментар?Разбира се,че нямаше да пропусне да се заяде,но не обърнах внимание на думите й.Явно наистина беше пияна,въпреки че...погледът й не изглеждаше толкова замъглен. Не можех да я позная.Това не беше Елена Гилбърт,която познавах,но и..не ми пукаше или поне се стараех да не ми пука.Не исках отново да стана депресиран вампир и да мисля постоянно за нея. Хванах бутилката с бира,която ми бутна в ръцете и гледах като пълен идиот.Все още не можех да свикна с мисълта,че това е Елена Гилбърт и се държи по този начин,но явно превръщането й във вампир и липсвата на..Стефан може би й се бяха отразили зле. В следващият момент русото момиче,на което всъщност не запомних името се приближи до мен и започна да ме целува. Обикновено..аз правех това и..чувствах се като някоя мъжка курва.Явно си правеха бъзик с мен и ме бяха извикали просто за да се забавляват. Отдръпнах се от русокоската и казах сърдито: -Да бяхте звъннали на някой секс телефон.. Извъртях очи и отпих от бирата.Всъщност..изпих я цялата. И двете ме погледнаха странно.Мда..сигурно,защото не приличах на себе си..по принцип никога не бих отказал на тройка и то с толкова секси момичета,но сега...Всъщност сега нищо не беше по-различно? Усмихнах се предоволно и дяволитият ми поглед се намери в очите ми.Приближих се към русокоската и я притиснах към тялото си,впивайки устните си в нейните. Нямаше нищо лошо в това..какво като бившата ми или и аз не знам беше тук..всъщност не зная дали с нея ходехме тъй като беше за два дни.. Отделих устните си от тези на момичето като си взех нова бутилка с бира,отпих огромна глътка и я оставих на масичката до мен.Отново придърпах момичето каъм себе си,слагайки ръце на стегнатото й дупе като започнахме да танцуваме. Музиката беше на макс,а аз вече бях на поне 5-6 бири.Не бях пиян,изобщо.Просто се развеселих,дори и да беше насила. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 7:40 pm | |
| Ъгх идеята за тройка с Деймън, ми изглеждаше по - лоша с всяка изминала минута. И по дяволите защо изобщо се бях съгласила..на Деймън!? Да не бях умопобъркана!? А и все още не бях в такова влияние от алкохола, че да не различавам кой кой е. - Да бяхте звъннали на някой секс телефон..- каза той, като извъртя очи, а аз се засмях злобно. Хмм Деймън Салваторе да откаже секс, това си беше цяло чудо, на което като се замисля донякъде бях щастлива. О да исках тройка, но за Бога не исках тя да е с Деймън, беше прекалено...странно. - Аз не виждам как това да пишем на теб или да звъннем на някое жигуло се различава. Е може би той ще е по - добър...все пак е специалист..- подсмихнах се и когато Скарлет му налетя и той се съгласи за тройката присвих леко очи. Единствената мисъл която ме крепеше беше, че съзнанието ми се бе размътило съвсем от алкохола и по дяволите, но дано на следващият ден, да бях забравила тази "изключителна" вечер, за която все още не бях съвсем сигурна. Когато двамата започнаха да танцуват и видно да се "разгорещяват", използвайки всеки удобен момент, за да се натискат, се подсмихнах леко сядайки върху барплота, делящ помещението в което сме с кухнята. Хванах още една бутилка алкохол, този път скоч и отпих от нея, а гледайки ги някак си настроението ми се повдигаше. Всъщност не ми беше толкова весело, колкото смешно и заядливо, но щях да го преживея, хах...че нали въобще имаше нещо за "преживяване". Облегнах се на лоста, който играеше ролята на...всъщност и аз не знам на какво, но честно казано доста наподобяваше пилон, който мислех да оползотворя по - късно. Само минути по - късно зяпане в празното пространство и пиейки от алкохола погледа ми се върна обратно към хола, където не ги видях да танцуват и обходих цялото помещение с очи, докато не ги фокусирах на дивана. Отново онази дяволита усмивка се изписа на лицето ми, след което слязох грациозно от плота, взимайки бутилката скоч и насочвайки се към тях, като седнах до Деймън. Извърнах лицето си към неговото като го целунах страстно, а ръката ми застана върху мускулестото му, тяло като постепенно се спускаше надолу, стигайки до мъжеството му и се настани там. - Предлагам да не губим повече време в танци и алкохол, ами направо да се качим горе, или пък...направо тук!? - подсмихнах се, след като отделих устни от неговите, след което погледа ми мина покрай Скарлет, а после отново върху него. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 8:01 pm | |
| - Да бяхте звъннали на някой секс телефон. - каза Деймън. Е да кажем, че е почти същото.. бях чувала доста неща за него.. от "спал е с половината Мистик Фолс" до "девствен е" , не мисля, че беше от типа хора, които щяха да откажат.. сека.. тройка. След няколко минути Елена каза "- Аз не виждам как това да пишем на теб или да звъннем на някое жигуло се различава. Е може би той ще е по - добър...все пак е специалист.." при тези нейни думи си мислех, че вечерта е съсипана и сега ще започнат да спорят и да се заяждат, но Деймън сякаш привидно се съгласи за тройката и продължихме да танцуваме и да се целуваме страстно, а Елена седна на барплота , гледаше ни и пиеше скоч. Изведнъж докато с Дей танцувахме се озовахме на дивана. Продължихме да се целуваме, а аз започнах да се събличам. След не дълго Ел също дойде, като целуна Деймън страстно и каза "- Предлагам да не губим повече време в танци и алкохол, ами направо да се качим горе, или пък...направо тук!?" Тя беше права. - Съгласна съм. Да не губим повече време. Няма смисъл да се качваме горе. След това целунах Деймън и започнах да го събличам. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 8:21 pm | |
| Не обърнах вниамние на злобните коментарче на Елена,бях съсредоточен единствено върху секси блондинката,която така настоятелно целувах.Обикаляхме из цялата стая,танцувайки.Докато обикаляхме из стаята си взимах по някоя глътка скоч,бърбън или на каквото попаднех.Трябваше да бъда сигурен,че ще бъда пиян и нямаше да помня нищо от тази случка..защото..торйка с..Елена?!Звучеше адски странно и...Боже с Елена?!Но..на кого му пукаше?Тя беше просто ..просто Елена. Стараех се да не й обръщам вниамние докато не дойде при нас на дивана и не ме целуна страстно.Не можех да излъжа,че не ми е харесало.Нейните целувки винаги ми харесваха. Чувствах се като крал..две секси момичета ем целуваха,обсипваха с ласки..истински Рай!Не можех да се оплача,а и вече съзнанието ми бе започнало да се замайва и всичко щеше да е много по-лесно.А и все пак..от отдавна мислех да си устроя такова..хм..преживяване. Погледнах и към двете с дяволита усмивка и докато русокоската,на която не си спомнях името ме събличаше,бях зает да целувам страстно Елена,а щом се докосна до "мъжеството ми" се усмихнах предоволно и придърпах главата й за да впия отново устните си в нейните. Истинско блаженство..трябваше да го правя по-често.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Съб Апр 14, 2012 9:02 pm | |
| Възбудата която изпитвах в момента, определено се удвояваше и нещо в мен като, че ли искаше просто да забързаме малко "процеса", макар само преди минути идеята за тройка с Деймън, да беше просто странна и нереална, някак отвратителна и не в мой стил, сега някак си започваше да ми харесва. Сякаш ме бе обзела носталгия. По него!? Да, най - вероятно и може би точно от това се нуждаех, една вечер в която да си припомня старите преживявания и след това отново да се почва целодневно с пияната Елена, която беше загубила броя на мъжете, с които спа в последната седмица. Но от друга страна, сетех ли се за старите сексуални преживявания с него, моментално в ума ми изникваше спомена за старата Елена, която вече така мразех и която ми беше толкова отегчителна, толкова скучна и толкова..стара. Да тя беше антика, за която хората трябваха да приемат, че се е появила по - добра на нейно място. Устните ми едвам се отделяха от неговите, а езичето ми си играеше палаво и страстно с неговото. Ръката ми съвсем съзнателно, все още стоеше на 'мъжеството му', като най - нахално указваше лек натиск, от който можеше само да му достави удоволствие и секунди по - късно ципа на дънките му бе разкопчан, като се постарах дънковия плат да се окаже в другия край на стаята, а устните ми се спуснаха, надолу към врата му и слизайки все по - надолу, като само секунди по - късно бяха стигнали до зоната под корема, но вместо да направя каквото и' да е просто се усмихнах дяволито. О да, това определено напомняше на старите времена, за които уж нямаше да мисля. Да те бяха...странни и дразнещи, определено не си заслужаваше, да заемат място в така или иначе размътеното ми съзнание. - Може би, по - късно. - подразних го леко, като се плъзнах отново нагоре, намествайки се в скута на му, като отново впих жадно устните си в неговите, за поредната страстна целувка, която беше по - дълга и опияняваща от всичките предишни. - О, къде са ми обноските...- казах отдръпвайки се, като извъртях очите си към Скарлет и се отместих, настанявайки се само на единият му крак, а ръката ми отново се спусна към слабините му, като мина под плата на боксерките му, като устните ми се настаниха отново на врата му, оставяйки леки влажни следи и спускайки се към рамото и тялото му. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Нед Апр 15, 2012 10:35 am | |
| Беше невероятно, като сбъдната сексуална фантазия- хах. Бях възбудена. Не спирах да целувам Деймън. Той наистина беше доста секси. Беше ми ясно, че това нямаше да бъде като поредните скучни и обикновени вечери, в които просто излизам на бар, а след това просто правя секс с някой и после всичко се повтаря отначало и отначало. Не че се оплаквам, но това беше нещо наистина различно за мен. Изглежда и Елена вече харесваше идеята за тройка с бившият й. Макар и до преди малко да гледаше с недоумление, стоеше на едно място и й беше ужасно скучно, сега нямаше помен от това. Явно се забавляваше и беше възбудена като мен. И двете не спирахме да го целуваме. По едно време Ел разкопча ципа на дънките му, а а устните и се спуснаха, надолу към врата му и слизайки все по - надолу като само секунди по късно бяха стигнали до зоната под корема и каза " Може би по-късно.", а след това отново впи устните си в неговите. Явно искаше да подразни, е със сигурност успя, видях физиономията му... След няколко минути Елена каза "О, къде са ми обноските.. " и се отдръпна, извъртя очите си към мен и се отмести, настанявайки се само на единият му крак, а ръката и отново се спусна към слабините му и започна отново със същата страст да го целува по врата. Докато аз продължавах да целувам устните му. сяка една моя клетка кипеше за своята частичка удоволствие. Тялото искаше своето и нямаше да се откаже, докато не го получеше.Спуснах устните си бавно надолу, през врата му, докато не стигнах до "достойнството му", което също започнах да целувам. След това за малко спрях да го целувам и се съблякох напълно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Нед Апр 15, 2012 11:27 am | |
| Защо ли тези ласки на Елена ми липсшаха толкова?!Защото бяха адски възбуждащи!Устните й...движенията..по дяволите!Имах чувството,че се намирам в Рая и не исках да излизам от там. Докато русокоската целуваше устните ми страстно,Елена определено успя да ме възбуди двойно повече!Движенията,които правеше в интимната ми област..грр..Но пък и не можеше да се отрече,че блондинката също е мноого добра. Определено вече бях напълно съгласен за тройка с Елена.И двете бяха успяли да ме възбудят достатъчно,че да искам да имам и двете незабавно. В пролуките между целувките успявах да си отпия още алкохол за да стане още по-забавно. Обгърнах Елена с едната си ръка,а с другата русокоската.Погледнах ги дяволито и впих устните си в тези на Елена,а едната ми ръка се плъзна по голото тяло на блондинката и се намести точно между бедрата й,правейки бързи,но и по-бавни движения и настоятелни движения там.Усетих как се навлажнява и обърнах главата си към нея.Погледнах я разсеяно,отпих голяма глътка алкохол и целунах устните й,докато Елена разкара дрехите от тялото си. И двете просто ме подлудяваха.. | |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Нед Апр 15, 2012 2:34 pm | |
| Ръката на Деймън се озова между бедрата на Скар, а аз се подсмихнах леко. Определено идеята за тройка с него вече беше доста добра идея в главата ми. Разкарах набързо отвратително късата си рокля, с която приличах на някаква пропаднала компаньонка и под която нямах никакво бельо, тъй като го бях изгубила в тоалетната на онзи мизерен бар, докато се наслаждавах на друго забавление..от сходен тип. Но определено това тук ми доставяше много повече удоволствие. Устните ми за пореден път се озоваха на врата му, а когато Скар отдели своите от неговите, се усмихнах дяволито и се доближих до нея. Все пак каква тройка щеше да е, ако не се възползваш от всичките и' участници. Дори и сред тях да имаше момичета. Устните ми се намериха върху нейните, като я целунаха нежно, а езичето ми се заигра с нейното и само след миг целувката стана по - страстна, а когато се отдръпнах се изкикотих леко. Определено не приличах на себе си и определено ми допадаше. Всичко. Цялата тази обстановка. Погледа ми отново премина към Деймън като го целунах кратко, но и доста жадно и само миг по - късно тялото ми се бе свлякло надолу до интимната му зона, а на лицето ми отново се появи онази развратна и дяволита усмивка. Хванах "члена му" с едната си ръка, която започна да се движи бавно нагоре и надолу, доставяйки му удоволствие, а само секунди по - късно го поех с устата си и се "заиграх" с него, като езичето ми също се включи "обхождайки" го. А леките стонове, които излизаха от устните му, определено успяха да ме мотивират и възбудят още повече.
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт Нед Апр 15, 2012 9:56 pm | |
| Ръката на Деймън се озова между бедрата ми и изстенах тихо. В този момент бях наистина много възбудена. Дори не можех да проумея как все още не бях правила тройка.. въпреки, че много пъти се бях замисляла все още не бях опитвала... дори бях имала и такива предложения, но явно тогава изобщо не съм мислела. Не очаквах, че ще бъде толкова невероятно, а всичко тепърва предстои. Докато и двете с Елена страстно целувахме Деймън, се отдръпнахме и устните ни се озоваха едни върху други, като се целунахме нежно, а езичетата ни се заиграха. Когато Ел се отдръпна се изкикоти леко. Определено не си бях представяла Елена в тази светлина. Вярно е, че напоследък тя наистина коренно се промени, от предишното добро момиче до... сега... не съм предполагала, че някога това ще се случи. Двете продължихме да го целуваме, докато Ел не хвана члена му с едната си ръка, която започна да се движи бавно нагоре и надолу, доставяйки му удоволствие, а само секунди по - късно го пое с устата си и се "заигра" с него, като езичето и също се включи. През това време Деймън издаваше тихи звуци, които показваха колко е възбуден а аз продължавах да преплитам устните си с неговите. След няколко минути ръката му отново се беше озовала между бедрата ми, а не след дълго неговите пръсти проникнаха в мен, а аз издадох тих звук и продължих да го целувам. Малко по късно погледнах Елена и я целунах страстно. След всяка изминала минута.. дори не - секунда.. дори стотна бях все по възбудена, а бях сигурна, че те също. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Гилбърт | |
| |
| | | | Къщата на сем. Гилбърт | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |