VampireDiariesRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries RPG forum...

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 314, на Чет Окт 17, 2024 8:19 pm
Latest topics
» Отговори на въпроса с въпрос
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» Прякорчета ♥
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» С дрехи или без
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Асоциации
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Колко % харесваш този преди теб???
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:46 am by Анджело Богданич

» Да броим до 10 000...

» Да броим обратно от 1000

» Име-? Аватар-? Подпис-?
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

»  Сватосване
Масово РП EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

Top posters
Scarlette.
Масово РП Vote_lcapМасово РП Voting_barМасово РП Vote_rcap 
Елена Гилбърт.
Amber Smith
Томас Блек
Damon Salvatore
Дженифър Лав Хюит.
Стефан Салваторе
Danielle ♥
Керълайн Форбс.
Линдзи.
Екип

Администратор
Масово РП B49XG

Масово РП

Go down 
+2
Дийн Уинчестър
Scarlette.
6 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Scarlette.
Администратор
Администратор
Scarlette.

Брой мнения : 1140
Местожителство : Мистик Фолс

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 2:47 pm

Масово РП Elenashouse
Тук ще се проведе масовото РП от 19:00 часа днес...
Върнете се в началото Go down
https://vampire-diariesrpg.bulgarianforum.net
Scarlette.
Администратор
Администратор
Scarlette.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 5:49 pm

Преди около 2 часа бях разбрала, че Елена организира парти в къщата си, напоследък не общувах много с нея както и с всички останали... странно беше, че прави парти точно сега... та нали скоро я превърнаха във вампир, доколкото познавах старата Елена, тя изобщо не би била щастлива.. никога не е искала да е вампир... въпреки, че преди малко бях научила за купона веднага си намерих една къса черна рокля, облякох я, обух си едни мои любими високи обувки, сложих си бижута и седнах на столчето пред тоалетката ми, за да се гримирам, тогава видях, че остава доста време и реших да си изправя косата.. след като тя беше къдрава, наистина отнемаше мнооого време.. след това си сложих очна линия, спирала и червило, взех си чантата и ключовете за колата и тръгнах... докато пътувах натам се чудех дали Дийн няма да закъснее.,. макар, че бях научила малко късно за партито, бързо си намерих кавалер.. исках пак да се сприятеля с него.. Много ми липсваше през 1та година, в която го нямаше.. дали прие поканата ми, защото искаше или просто, за да не си помисля, че ме мрази...
Когато стигнах паркирах колата, слязох и отидох до вратата.. чуваше се музика и гласове, реших, че няма нужда да звъня на звънеца и направи влязох.. оу наистина имаше доста хора... дълго време обикалях докато видя кавалера си, но най-накрая го намери, тръгнах към него с усмивка и му казах:
- Дийн...
Дийн Уинчестър
Вампир
Вампир
Дийн Уинчестър

Брой мнения : 186

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 6:28 pm

Стоях вкъщи и играех на една игра,когато телефона ми звънна. Беше Скарлет. Искаше да й бъда кавалер на някакво парти. Съгласих се,а след това се приготвих за партито.
Наистина много се радвах,че щях да отида на това парти с нея,а и все пак щеше да ми помогне да стана малко по - популярен,понеже през последните няколко години бях станал тотален загубеняк и много рядко някой разговаряше с мен.
Скарлет ми беше казала мястото,където щеше да се намира мястото,затова запалих колата си и потеглих. След малко се озовах пред обикновенна къща. Паркирах,а след това влязох вътре, оглеждайки се за Скарлет. накрая тя ме намери.
- Здравей. - казах аз и взех напитки от мясата с напитки. - Радвам се да те видя. - усмихнах се.
Scarlette.
Администратор
Администратор
Scarlette.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 6:40 pm

Дийн Уинчестър написа:
Стоях вкъщи и играех на една игра,когато телефона ми звънна. Беше Скарлет. Искаше да й бъда кавалер на някакво парти. Съгласих се,а след това се приготвих за партито.
Наистина много се радвах,че щях да отида на това парти с нея,а и все пак щеше да ми помогне да стана малко по - популярен,понеже през последните няколко години бях станал тотален загубеняк и много рядко някой разговаряше с мен.
Скарлет ми беше казала мястото,където щеше да се намира мястото,затова запалих колата си и потеглих. След малко се озовах пред обикновенна къща. Паркирах,а след това влязох вътре, оглеждайки се за Скарлет. накрая тя ме намери.
- Здравей. - казах аз и взех напитки от мясата с напитки. - Радвам се да те видя. - усмихнах се.
Когато се прижих той ме поздрави, взе напитки и ми каза, че се радва да ме види.. не знам дали да вярвам на това..толкова съм объркана.. но сега не ми се мислеше за това.. надявах се да не се напия.. и на това парти, защото започвах да говороя доста глупости.. всъщност повечето от които истина, но все пак...
- Е Дийн, от кога не сме се виждали, какво става с теб?
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Брой мнения : 1068
Местожителство : in Wonderland <33

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 6:58 pm

След като Деймън събра нещата тръгнахме обратно към Мистик Фолс, като докато бяхме в колата изпратих съобщение до всичките от телефонният ми указател, че ще има парти в къщата ми в 19:00 вечерта. Достатъчно време, за да се прибем, преоблечем и да приготвя къщата, като я запася с достатъчно алкохол и подредя малко. След около 40 минути бяхме, пред къщата на Гилбърт. Влязохме, а аз прерових всички шкафове докато открия всичките тайни запаси от отлежало уиски и бърбън на Аларик, които бе скътал из къщата за един от онези депресиращи моменти в които напоследък често изпадаше.
Наредих множеството бутилки на масата в хола, подредих къщата, за да бъде всичко первектно. Тук - таме украсих и когато сметнах, че всичко беше идеално, се качих до стаята си, обличайки някаква тъмна рокля, бели токчета. Изправих косата си и сложих някакъв лек грим и само час по - късно бях отново долу при Деймън.
- Е как изглеждам? Прекалено...? Или изобщо...? - притесних се и прехапах долната си устна, само миг по - късно на вратата се звънна и побързах да отворя, а не след дълго започнаха да пристигат и още хора.
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Брой мнения : 901

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 7:05 pm

Елена Гилбърт. написа:
След като Деймън събра нещата тръгнахме обратно към Мистик Фолс, като докато бяхме в колата изпратих съобщение до всичките от телефонният ми указател, че ще има парти в къщата ми в 19:00 вечерта. Достатъчно време, за да се прибем, преоблечем и да приготвя къщата, като я запася с достатъчно алкохол и подредя малко. След около 40 минути бяхме, пред къщата на Гилбърт. Влязохме, а аз прерових всички шкафове докато открия всичките тайни запаси от отлежало уиски и бърбън на Аларик, които бе скътал из къщата за един от онези депресиращи моменти в които напоследък често изпадаше.
Наредих множеството бутилки на масата в хола, подредих къщата, за да бъде всичко первектно. Тук - таме украсих и когато сметнах, че всичко беше идеално, се качих до стаята си, обличайки някаква тъмна рокля, бели токчета. Изправих косата си и сложих някакъв лек грим и само час по - късно бях отново долу при Деймън.
- Е как изглеждам? Прекалено...? Или изобщо...? - притесних се и прехапах долната си устна, само миг по - късно на вратата се звънна и побързах да отворя, а не след дълго започнаха да пристигат и още хора.

След като се уверих,че съм взел всичко тръгнахме към Мистик Фолс.Елена искаше да организира купон-окей.Мен не ме бъркаше,въпреки че беше малко странно за нея.Тя не си падаше особено по купоните.Но явно това щеше да е новата..по-забавна Елена.Леко се подсмихнах.
След около 40 минути бяхме в къщата й.Помогнах й да намерим всичкият алкохол,който беше скрил Рик.После сигурно щеше да иска да ми забие кол в сърцето,ноо..какво да се прави.
Изчаках я долу в хола на дивана,докато се приготви като си сипах чаша с бърбън и просто се бях загледал на някъде,когато чух гласа й.Обърнах се към нея и..още малко устата ми щеше да падне.
-Перфектна си!-казах доволно като се изправих,обвих ръце около талията й и я целунах игриво,но точно в този момент на вратата се позвъни и започнаха да прииждат хора.Надявах се да не видя Стефан тук,камо ли Катрин,но защо ли имах лошо предчувствие..
Все познати лице..усмихвах се на всички и най-спокойно си пиех питието като бях прегърнал Елена през кръста.
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 8:00 pm

Деймън ме бе прегърнал през кръста и се усмихваше на всеки минаващ покрай нас. Добре, сериозно цялата тази промяна в него беше някак странна.Може би беше за добре, е нямаше как иначе. Е и аз се промянах...от частни и постепенно, но в него беше някак ... рязко. Не че не ми харесваше. Обичах този Деймън, макар че бих го обичала дори и да се държи както преди, арогантно...и т.н.
След като се отдръпнах от прегръдката погледа ми плъзна към чашата му с бърбън и осъзнах, че в себе си нямах чаша. А какво празнество е, ако домакинът е трезвен!? Отидох до малката масичка с алкохола, като си налях уиски в една стъклена чаша и отпих от прогарящата течност, като се върнах при Деймън.
- Ъм...сега се сетих...пратих смс до всички в списъка ми с абонати, включително и Стефан. - прехапах леко устната си в знак на притеснение, но знаех, че не беше толкова глупав да дойде, иначе сама щях забия дървен кол право в сърцето му.
- Но не ми се вярва да дойде. Дори той не е толкова глупав, за да се вясне тук, след изминалата нощ... - казах отново, като за пореден път прехапах долната си устна.
Дийн Уинчестър
Вампир
Вампир
Дийн Уинчестър

Брой мнения : 186

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 8:34 pm

Scarlette. написа:

Когато се прижих той ме поздрави, взе напитки и ми каза, че се радва да ме види.. не знам дали да вярвам на това..толкова съм объркана.. но сега не ми се мислеше за това.. надявах се да не се напия.. и на това парти, защото започвах да говороя доста глупости.. всъщност повечето от които истина, но все пак...
- Е Дийн, от кога не сме се виждали, какво става с теб?

Отпих от питието си и се огледах. Определено имаше много хора на това парти,но сега се надявах,че познавах поне един определен човек. Замълчах за момент,а след това отпих още малко от чашата и се обърнах към Скарлет.
- Виж,искаш ли да си довършим разговора от онзи път,или просто да мълчим? - попитах я учтиво,а след това се усмихнах.
Толкова много исках да разбера дали има някакъв фанс да имам някакви отношения с нея,каквито и да е. Може би по - скоро щях да стоя далеч от нея,ако се налага.
Докато чаках да ми отговори,аз оглеждах всички хора наоколо. Бяха ми забавни.
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 8:41 pm

Елена Гилбърт. написа:
Деймън ме бе прегърнал през кръста и се усмихваше на всеки минаващ покрай нас. Добре, сериозно цялата тази промяна в него беше някак странна.Може би беше за добре, е нямаше как иначе. Е и аз се промянах...от частни и постепенно, но в него беше някак ... рязко. Не че не ми харесваше. Обичах този Деймън, макар че бих го обичала дори и да се държи както преди, арогантно...и т.н.
След като се отдръпнах от прегръдката погледа ми плъзна към чашата му с бърбън и осъзнах, че в себе си нямах чаша. А какво празнество е, ако домакинът е трезвен!? Отидох до малката масичка с алкохола, като си налях уиски в една стъклена чаша и отпих от прогарящата течност, като се върнах при Деймън.
- Ъм...сега се сетих...пратих смс до всички в списъка ми с абонати, включително и Стефан. - прехапах леко устната си в знак на притеснение, но знаех, че не беше толкова глупав да дойде, иначе сама щях забия дървен кол право в сърцето му.
- Но не ми се вярва да дойде. Дори той не е толкова глупав, за да се вясне тук, след изминалата нощ... - казах отново, като за пореден път прехапах долната си устна.

Изчаках я да си вземе питие и щом се върна каза,че е пратила смс и на Стефан,което не ми допадна,но явно беше без да иска.
-Е,спокойно.И да дойде,бързо ще изхвърчи от къщата.
Намигнах й и отново я придърпах към себе си.Не исках да се отделям от нея.Дори сред приятелите й не чувствах,че е в безопасност.А и сега тя беше вампир..
Засега нямаше и следа от Стефан и се надявах и да няма.Защото тогава не знаех как ще се контролирам и какви щяха да са последствията.
-Ако искаш върви да си поговориш с някой,аз няма да избягам.
Подкачих я и нежно я целунах.
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 9:00 pm

Огледах тълпата и макар, че познавах повечето, всички ми изглеждаха толкова непознати и далечни. Беше някак странно, а и едвам се контролирах на разстояние от тях. Мисля, че беше за тяхно добро да не се приближават особено близо до мен.
- Ъммм...не мисля, че е толкова добра идея. Все пак съм вампир едва от вчера и...не ми се иска да се налага да крия обезобразените и източени от кръв безжизнени тела на съседите..или приятелите. - поклатих леко глава и ето, че дойде момента в който ми се стори, че партито не беше толкова добра идея, колкото докато ми се заформяше в главата.
- Ъм..ако искаш да се видиш с някой, давай. Нямам нищо против. - повдигнах леко и небрежно рамене, след което се усмихнах, целунах го леко и изпих съдържанието на чашата си на екс. Не знам защо, но някак си алкохола затапваше изгарящата жажда.
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 9:09 pm

Елена Гилбърт. написа:
Огледах тълпата и макар, че познавах повечето, всички ми изглеждаха толкова непознати и далечни. Беше някак странно, а и едвам се контролирах на разстояние от тях. Мисля, че беше за тяхно добро да не се приближават особено близо до мен.
- Ъммм...не мисля, че е толкова добра идея. Все пак съм вампир едва от вчера и...не ми се иска да се налага да крия обезобразените и източени от кръв безжизнени тела на съседите..или приятелите. - поклатих леко глава и ето, че дойде момента в който ми се стори, че партито не беше толкова добра идея, колкото докато ми се заформяше в главата.
- Ъм..ако искаш да се видиш с някой, давай. Нямам нищо против. - повдигнах леко и небрежно рамене, след което се усмихнах, целунах го леко и изпих съдържанието на чашата си на екс. Не знам защо, но някак си алкохола затапваше изгарящата жажда.

При думите й се засмях.
-С кого да се видя,Елена.Никой от тях не познавам..стар съм вече..-поклатих глава и я погледнах притеснено,но след това се засмях отново.
-Виждаш ли сега защо пия толкова?Може да се каже,че потиска жаждата поне малко и е търпима,въпреки че за мен вече не е проблем.Ще видиш,че и ти ще свикнеш.-намигнах й като ръката ми мина през талията й и започнахме да се разхождаме из къщата.Ау..прекрасни гледки имаше.Пияни до дупка тийнове натискащи се в ъглите,други се надпиваха с бира..през всичките тези години ми беше омръзнало това,въпреки че,когато бях "по-млад" и аз го правех.
-Ако не се чувстваш комфортно можем да им кажем да си ходят,нали знаеш?-повдигнах вежда като отворих вратата на стаята й и влязохме вътре.Поне там можехме да чуем гласовете си.
Amber Smith
Вампир
Вампир

Брой мнения : 1067

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 9:15 pm

Бях малко ядосана, че не ми остана много време да се приготвя за партито, но щяхме да закъснеем, не че вече не бяхме закъсняли. След като отговорих на въпроса на Стефан, които хич не ми се хареса се качихме в колата ми и потеглихме към къщата на Елена. През целия път мълчах, просто не знаех какво да му кажа. Тези няколко минути, през които пътувахме до къщата на Елена ми се сториха като цяла вечност. Най-накрая пристигнахме и Стефан паркира колата, слязох и тръгнах към къщата. Едва ли скъпата ми двойничка щеше да ми се зарадва, но не ми пукаше за това. Влязохме в къщата и веднага се насочих към масата с напитките .
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 9:37 pm

С Деймън влязохме в стаята ми, след което той каза, че ако не се чувствам комфортно, можем да изгоним гостите. Поклатих леко глава, след което се усмихнах съвсем лекичко.
- Какви домакини ще сме, ако изгоним гостите, още преди да сме започнали?! - повдигнах вежда, след което повдигнах и раменете си съвсем небрежно, правейки някаква странна физиономия. Миг по - късно го притиснах до стената, след което долепих устни до неговите, а езика ми страстно се заигра с неговия. Макар, че и това не беше особено възпитано нали!? Не трябваше да оставяме гостите сами долу, докато ние се забавляваме горе. Отдръпнах се от него, след което се усмихнах дяволито и отместих косата която бе застанала пред лицето ми.
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 9:44 pm

Елена Гилбърт. написа:
С Деймън влязохме в стаята ми, след което той каза, че ако не се чувствам комфортно, можем да изгоним гостите. Поклатих леко глава, след което се усмихнах съвсем лекичко.
- Какви домакини ще сме, ако изгоним гостите, още преди да сме започнали?! - повдигнах вежда, след което повдигнах и раменете си съвсем небрежно, правейки някаква странна физиономия. Миг по - късно го притиснах до стената, след което долепих устни до неговите, а езика ми страстно се заигра с неговия. Макар, че и това не беше особено възпитано нали!? Не трябваше да оставяме гостите сами долу, докато ние се забавляваме горе. Отдръпнах се от него, след което се усмихнах дяволито и отместих косата която бе застанала пред лицето ми.

Както беше спокойна и невинна така ме притисна до стената и ме целуна доста игриво.Хм..палавница.Не бях виждал Елена в такава светлина,но определено ми харесваше.
-Хм..знаеш ли колко си палава?-изръмжах като с бавни крачки се отправях към нея,а в следващият миг бях върху нея на леглото и разхождах дъха си по кожата й.
-И тази рокля..адски си секси.-казах доволно и една.мръснишка усмивка се появи на лицето ми,в следващият миг я целувах страстно като езичетата ни се боричкаха.Леко захапах долната й устна и прокарах език по горната.
-Но..хм..права си.Не е възпитано..
Казах някак натъжено и нежно целунах врата й.
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 10:02 pm

Определено се опитваше да ме подразни и определено му се получаваше. Отдръпнах се малко назад и го погледнах в очите, като още една дяволита усмивка се изписа на лицето ми и прехапах леко долната си устна. Повдигнах едната си вежда.
- Сам каза. Права съм. - засмях се леко, но след това направих тъжна физиономия и едната ми ръка се озова на мускулестите му гърди, а другата му се преплете в косата му, а устните ми се долепиха до неговите, получавайки поредната страстна целувка.
- Но като се замисля гостите могат да изчакат малко...нали!? - повдигнах вежда и се засмях шеговито, след което отново го целунах.
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 10:11 pm

Знаех си,че ще направи така.Е,разбира се..кой можеше без устните ми.Хахаха,ставах много надут вече,но пък си беше истина.
Пръстите на едната ми ръка палаво пропълзяха по бедрото й като се настаниха под роклята й като я надигнаха нагоре.
-Нали знаеш,че някой може да влезе и..и всъщност не ми пука.-усмихнах се доволно и целунах страстно устните й като устните ми слизаха надолу по врата и деколтето й.Но все пак реших да не я събличам,нито да късам роклята й както обичах да правя.Жалко щеше да е.Е на мен би ми дошло прекрасно,но все пак не можеше да оставим къщата така,а и току-виж Стефан се беше вяснал..
-Много те обичам и..
Отново я целунах.
-Не мога да се отделя от устните ти..-продължих целувката..
-Но трябва..-казах натъжено и преплетохме отново езичетата си.
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyСъб Фев 04, 2012 10:53 pm

Усмихнах се съвсем лекичко, след което отново долепих устните си до неговите и езичето ми палаво се заигра с неговото. Но беше прав, не трябва, поне не точно в момента. Кой знаеше, от кой край щеше да изкочи Стефан, вероятно с Катрин под ръка. Не че ме засягаше с кой е, не бяхме заедно, вече бях с Деймън, обичах него...и по - дяволите, защо се убеждавах така сякаш не бях сигурна в чувствата и мислите си!? Не, бях сигурна. Бях повече от сигурна бях убедена.
Прокарах нежно ръка по бузата му, след което надигнах лекичко главата си, за да го целуна нежно и кратко, но отново се излегнах, а погледа ми се заби в празното пространство.
- Е ще слизаме ли долу? - попитах, повдигайки веждата си, след което се изправих и пооправих роклята и косата си, като най - спокойно го изчаках с някаква чаровна усмивка на устата.

Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Брой мнения : 778

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 1:06 am

Катрин Пиърс написа:
Бях малко ядосана, че не ми остана много време да се приготвя за партито, но щяхме да закъснеем, не че вече не бяхме закъсняли. След като отговорих на въпроса на Стефан, които хич не ми се хареса се качихме в колата ми и потеглихме към къщата на Елена. През целия път мълчах, просто не знаех какво да му кажа. Тези няколко минути, през които пътувахме до къщата на Елена ми се сториха като цяла вечност. Най-накрая пристигнахме и Стефан паркира колата, слязох и тръгнах към къщата. Едва ли скъпата ми двойничка щеше да ми се зарадва, но не ми пукаше за това. Влязохме в къщата и веднага се насочих към масата с напитките .

Тръгнах с Кат към масата за напитките и си взех един бърбан..Погледнах я изглеждаше някак разтроена.
- Катрин..какво става защо си някак скучна? Да не би защото още не си видяла Деймън ? - попитах я аз , а след това се замислих..Никога не си бях представял ,че ще съм в дома на Елена и няма да съм с нея,а още по малко,че ще съм с Катрин,и то в къщата на бившата
- Нали знаеш ,че те обичам,ако ми си ядосана недей- казах и аз и я хванах през кръста.Много интересно защо ни гледаха така,може би всички си мислеха ,че това е Елена,в смисъл никой почти не знаеше ,че Елена е двойничка. А сигорно е била с Деймън до сега и за това ни зяпах..
Amber Smith
Вампир
Вампир

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 9:31 am

Стефан Салваторе написа:
Катрин Пиърс написа:

Тръгнах с Кат към масата за напитките и си взех един бърбан..Погледнах я изглеждаше някак разтроена.
- Катрин..какво става защо си някак скучна? Да не би защото още не си видяла Деймън ? - попитах я аз , а след това се замислих..Никога не си бях представял ,че ще съм в дома на Елена и няма да съм с нея,а още по малко,че ще съм с Катрин,и то в къщата на бившата
- Нали знаеш ,че те обичам,ако ми си ядосана недей- казах и аз и я хванах през кръста.Много интересно защо ни гледаха така,може би всички си мислеха ,че това е Елена,в смисъл никой почти не знаеше ,че Елена е двойничка. А сигорно е била с Деймън до сега и за това ни зяпах..

Стефан тръгна след мен и ме прегърна през кръста. Не съм предполагала, че с него отново ще бъдем заедно и то в къщата на двойничката ми, която бе неговото бивше гадже. Извъртях недоволно очи. Защо му трябваше да споменава Деймън? Добре, може би все още имах някакви чувства към него, но аз бях Стефан и не бих му изневерила отново, не бих рискувала да го загубя. Освен това Деймън беше с Елена и те се обичаха. Погледнах към Стефан и се усмихнах .
- Не съм ти ядосана... - целунах го а езикът ми палаво се заигра с неговия. - Май ще трябва да се представя за близначка на Елена, за да спрат да ни гледат така...
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 10:20 am

- Да май ще трябва,но ако Елена се появи от някаде ще стане интересно - незнаех каде е не я виждах никаде наоколо,нито пък Деймън,но бях сигорен ,че в някой момент ще се появят и като ни видят найстина може би щеше да стане интересно
- Добре ,все още искам да видя реакциите им ,а тя още ги няма - казах и аз и пийнах от бърбана си
Damon Salvatore
Вампир
Вампир
Damon Salvatore

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 12:00 pm

Елена Гилбърт. написа:
Усмихнах се съвсем лекичко, след което отново долепих устните си до неговите и езичето ми палаво се заигра с неговото. Но беше прав, не трябва, поне не точно в момента. Кой знаеше, от кой край щеше да изкочи Стефан, вероятно с Катрин под ръка. Не че ме засягаше с кой е, не бяхме заедно, вече бях с Деймън, обичах него...и по - дяволите, защо се убеждавах така сякаш не бях сигурна в чувствата и мислите си!? Не, бях сигурна. Бях повече от сигурна бях убедена.
Прокарах нежно ръка по бузата му, след което надигнах лекичко главата си, за да го целуна нежно и кратко, но отново се излегнах, а погледа ми се заби в празното пространство.
- Е ще слизаме ли долу? - попитах, повдигайки веждата си, след което се изправих и пооправих роклята и косата си, като най - спокойно го изчаках с някаква чаровна усмивка на устата.

Ах..как наистина не исках да се отделям от сочните й устни.Целунах я още един път нежно и старателно,а след това се изправих като закопчах горното копче на ризата си.Ах тази палавница,дори не бях разбрал кога го е откопчала.
Застанах срещу нея и обвих ръце около талията й и отново я целунах.
-Ако не спра да те целувам сега после определено няма да мога да спра за дълго време.-засмях се и тя ме хвана под ръка.Излязохме от стаята й с усмивки на лица.Беше адски забавна.Тъкмо когато слизахме по стълбите я целунах по бузата,а след това погледът ми падна на Стефан и..Катрин?!
-Елена..май имаме компания..
Казах досадно като ги посочих с поглед,но не свалих усмивката от лицето си.Не исках да разберат,че ми е неприятно да са тук.Просто трябваше да мислят,че не ми пука.
Amber Smith
Вампир
Вампир

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 12:59 pm

Стефан Салваторе написа:
- Да май ще трябва,но ако Елена се появи от някаде ще стане интересно - незнаех каде е не я виждах никаде наоколо,нито пък Деймън,но бях сигорен ,че в някой момент ще се появят и като ни видят найстина може би щеше да стане интересно
- Добре ,все още искам да видя реакциите им ,а тя още ги няма - казах и аз и пийнах от бърбана си

- Може ли поне за момент да спреш да мислиш за Елена? - попитах леко ядосана и си взех една чаша с шампанско. Отпих от нея и погледнах към Деймън и Елена, които тъкмо влязоха в стаята, Деймън гледаше към нас. Усмихнах му се и отново отпих от питието си.
- Любимата ти е тук... - посочих си поглед към Елена. Колкото и да не исках да го призная с Деймън бяха хубава двойка, може би дори перфектната двойка .
Елена Гилбърт.
Модератор
Модератор
Елена Гилбърт.

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 1:01 pm

Погледа ми проследи неговия, виждайки Стефан и Катрин. Леко извъртях очи, но веднага върнах щастливата и мила усмивка върху устните си.
- Е явно някои хора не разбират понятието срам и определено не притежават това качество. - измърморих тихичко, по - скоро на себе си. Когато стигнахме до всекидневната, взех едно шише бърбън като налях в две от стъклените чаши за уиски, и отново се върнах при Деймън.
- Ще имаме нужда от това, щом ще сме цяла вечер в компанията на Стефан и Катрин. - казах подавайки едната чаша към Дей и направих някаква недоволна физиономия, след което изпих съдържанието на чашата си на екс.
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 1:04 pm

Проследих погледа й,и завъртях очи
- Катрин моля ти си ,все едно ти не мислиш псотоянно за Деймън. - казах и аз и поклатих глава,все пак така си беше повечето време мислеше за него...
- И не ми е любима няма да ти го повтарям трихиляди пъти- казах отново гледайки към Деймън и Елена,изглеждаха добре заедно,но пък това ни най-малко ме вълнуваше...
Amber Smith
Вампир
Вампир

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП EmptyНед Фев 05, 2012 2:22 pm

Стефан Салваторе написа:
Проследих погледа й,и завъртях очи
- Катрин моля ти си ,все едно ти не мислиш псотоянно за Деймън. - казах и аз и поклатих глава,все пак така си беше повечето време мислеше за него...
- И не ми е любима няма да ти го повтарям трихиляди пъти- казах отново гледайки към Деймън и Елена,изглеждаха добре заедно,но пък това ни най-малко ме вълнуваше...

Чудесно пак се е ровил в мислите ми, мразех да го прави, но той беше прав. Държах се като глупава тийнейджърка, която ревнува гаджето си от бившата му без да има причина. И все пак той я обичаше и вероятно все още я обича. Подяволите какво ми ставаше? Изпих това, което бе останало в чашата ми. В момента най-доброто решение бе да се напия и да не си спомням какво се е случило .
- Съжалявам... - погледнах го. - Виж не искам да се караме за това... Знам, че се държа глупаво и сигурно те ядосвам с глупостите си, но ти обичаше Елена и мисля че още я обичаш... - взех си още една чаша с шампанско и изпих съдържанието 'и на екс.

ПП Ох много съм ревнива Laughing Laughing
Sponsored content

Масово РП Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масово РП   Масово РП Empty

Масово РП
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Масово РП