Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 314, на Чет Окт 17, 2024 8:19 pm |
Екип | Администратор
|
|
| Масово РП | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Елена Гилбърт. Модератор
Брой мнения : 1068 Join date : 19.01.2012 Местожителство : in Wonderland <33
| Заглавие: Re: Масово РП Сря Фев 08, 2012 3:49 pm | |
| Присвих леко рамене при коментара му за стаята и се усмихнах доволно. Секунди по - късно вече бях останала и без бельо, а игривата усмивка се изписа на "ангелското" ми личице. - Искам те. - прошепна той в ухото ми и лицето ми придоби предоволна физиономия. - Чувствата определено са взаимни! - казах с дяволита усмивка, а ръцете ми се спуснаха надолу по тялото му, отстранявайки боксерките му, но само гледката към мъжеството му, не ми беше достатъчна за да задоволи любопитството и желанието ми. Камо ли възбудата, която протичаше през цялото ми тяло в момента. - Обичам те. - прошепнах тихичко, а устните ми се долепиха до неговите целувайки го страстно и жадно, докато ръката ми се спускаше надолу към слабините му.
| |
| | | Damon Salvatore Вампир
Брой мнения : 901 Join date : 19.01.2012
| Заглавие: Re: Масово РП Сря Фев 08, 2012 5:34 pm | |
| Усмихнах се доволно,а когато ръчичката й се намести на слабините ми сякаш ме обля нов прилив на страст и жажда за поредната целувка. Погледнах я в очите като помилвах бавно и нежно лицето й,а след това впих устните си в нейните за доста продължително време.Ръцете ми се разхождаха по вътрешната част на бедрата й и съвсем неволно винаваха по най-нежното й място. Исках я,но все още нямаше да проникна в нея.Малко ласки преди това определено нямаше да навредят.Притиснах тялото й към моето,а в следващият миг се преобърнахме и тя се намираше отгоре ми.Имаше пълната власт над случващото се и над тялото ми.Просто се оставих на удоволствието,което ми доставяше. | |
| | | Елена Гилбърт. Модератор
| Заглавие: Re: Масово РП Сря Фев 08, 2012 6:36 pm | |
| Отново бях отгоре му, това предизвика една дяволита, но и доста доволна усмивка от моя страна. Устните ми се впиха жадно в неговита за поредната страстна целувка, но не се задържаха за дълго там. Заслизаха надолу към врата му, мускулестото му тяло, докато накрая не стигна до зоната под кръста. Хванах члена му с едната си ръка, която започна да се движи бавно, доставяйки му удоволствие, секунди по - късно го поех в устата си и за "заиграх" с него, а езичето ми също се включи в тази малка игричка, като палаво го "обхождаше".Чувайки как от устните му заизлизаха леки стонове, които ми доставиха задоволство и подтикнаха възбудата в мен да нарастне. Не след дълго устните ми отново се върнаха на неговите, но ръцете ми се разхождаха по тялото му, като съвсем "случайно" се натъкваха на мъжеството му. | |
| Заглавие: Re: Масово РП Сря Фев 08, 2012 6:56 pm | |
| Хъх...не подозирах,че е чак толкова палава.Но определено това,което правеше...Божичко..инфаркт ли искаше да ми докара.Дори не можех да сдържам стоновете,които бяха причинени от "мръсното" й езиче и движенията с ръцете..Възбудата ми се увеличи двойно. Щом върна устните си на моите,въпреки че изобщо не ми се искаше,хванах лицето й с ръце и прошепнах срещу устните й като го облизах внимателно: -Обичам те,по дяволите! След думите си се превъртяхме светкавично и рязко проникнах в нея като я придържах към кръста.Наведох се и бавно обходих с езичето си коремчето й като се придвижвах към бюста й.Нежно облизах гърдите й като съвсем леко захапах най-чувствителната част от тях.Знаех,че това ще утрои удоволствието й,а и моето също.Същевременно подържах темпото,което бях наложил. | |
| Заглавие: Re: Масово РП Сря Фев 08, 2012 7:46 pm | |
| Простенах леко, след като проникна в мен. А когато облиза гърдите ми и захапа чуствителната част, прехапах устна, за да затапя напиращите стонове в гърлото ми, но беше просто невъзможно. Усетих как чаршафа се набираше под дланите ми, а самите те ги стискаха толкова силно, че се прокъсаха. Тялото ми се движеше във синхрон с неговото, а устните ми не бяха способни да се отделят от неговите. Желанието и възбудата в мен се беше...утроила. Устните ми се смъкнаха към врата му, целувайки го, а ноктите ми оставяха червени лайснички по гърба му. Увих крата около кръста на Дей и като, че ли удоволствието ми се увеличи многократно. Не можех да спра стенанията, които излизаха от устните ми едно след друго. Просто не можех да ги спра, а и честно казано, не изпитвах особено желание да го правя.
| |
| Заглавие: Re: Масово РП Чет Фев 09, 2012 4:05 pm | |
| Стоновете излизащи от устните й ме мотивираха още повече.С всяка секунда забързвах темпото а ръцете ми най-безсрамно обхождаха вскяа една част от тялото й.Болката,която ми причиняваше с ноктите си ме възбуждаше още повече.Дори зъбките ми неусетно се показаха като я погледнах предизвикателно,но с доста усилия възвърнах нормалният си облик.Щеше да е странно да пия от вампир,а и все пак това беше Елена. Впих жадно устните си в нейните като лекичко захапах езичето й,а след това го поех в устата си като се заиграх с него. Ръцете ми я придържаха към кръста като се впиваха в кожата й.Обожавах я,всяка една част от нея. | |
| Заглавие: Re: Масово РП Чет Фев 09, 2012 4:30 pm | |
| Когато забърза темпото още един глух стон излезе от устните ми, които веднага след това се впиха в неговите, за поредната "необуздана" целувка. Езичето ми се заигра палаво и страстно с неговото, докато ръцете ми се спускаха надолу по тялото му. Изпънах ги, избутвайки Деймън и една дяволита физиономия лепна на лицето ми, като застанах отгоре му. Устните ми целуваха врата и устните му, редувайки ги, но не след дълго се спуснаха доста по - надолу, в зоната под плочките му, като отново поех члена му с уста и езичето ми започна нежно да го обхожда, като от време на време движенията му ставаха по - грубички. Усещах как движенията ми го възбуждаха, както и мен самата.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Масово РП | |
| |
| | | | Масово РП | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |