VampireDiariesRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries RPG forum...

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 314, на Чет Окт 17, 2024 8:19 pm
Latest topics
» Отговори на въпроса с въпрос
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» Прякорчета ♥
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» С дрехи или без
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Асоциации
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Колко % харесваш този преди теб???
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:46 am by Анджело Богданич

» Да броим до 10 000...

» Да броим обратно от 1000

» Име-? Аватар-? Подпис-?
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

»  Сватосване
Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

Top posters
Scarlette.
Къщата  на  Катрин Пиърс  Vote_lcapКъщата  на  Катрин Пиърс  Voting_barКъщата  на  Катрин Пиърс  Vote_rcap 
Елена Гилбърт.
Къщата  на  Катрин Пиърс  Vote_lcapКъщата  на  Катрин Пиърс  Voting_barКъщата  на  Катрин Пиърс  Vote_rcap 
Amber Smith
Томас Блек
Damon Salvatore
Дженифър Лав Хюит.
Стефан Салваторе
Danielle ♥
Керълайн Форбс.
Линдзи.
Екип

Администратор
Къщата  на  Катрин Пиърс  B49XG

Къщата на Катрин Пиърс

Go down 
2 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Amber Smith
Вампир
Вампир

Брой мнения : 1067

Къщата  на  Катрин Пиърс  Empty
ПисанеЗаглавие: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyЧет Яну 19, 2012 4:29 pm

Къщата
Spoiler:

Всекидневната
Spoiler:

Кухнята
Spoiler:

Трапезарията
Spoiler:

Спалнята на Катрин
Spoiler:

Банята на Катрин
Spoiler:

Спалнята за гости
Spoiler:

Банята за гости
Spoiler:

Стая за гости №2:
Spoiler:

Баня №2:
Spoiler:

Стая за гости №3:
Spoiler:

Баня №3:
Spoiler:

Сауната
Spoiler:

Фитнеса
Spoiler:

Закрит басейн
Spoiler:

Градината
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Върнете се в началото Go down
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Брой мнения : 778

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 4:40 pm

Не след дълго стигнахме до къщата на Кат ,като влезнахме не се и изненадах къщата бе направена точно в нейн стил,точно както си представях,..Качихме се в нейната стая
И седнахме на леголото продърпах я и я целунах ,а след това я прегърнах и казах
- А сега ще изграем на една игра. - казах и аз и се усмихнах леко подло
- Нещо като детектора на лъжата,но ако излъжеш,аз ще знам - посочих главата си
- Както и ти - посочих нейната
- А който излъже ще съблича по една дреха,а накрая може и нещо друго да правим - казах и аз и се усмихнах дяволито
- Навита?

п.п. боже незнам от каде ми дойде това хД
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:00 pm

Не след дълго стигнахме до къщата ми, същата позната и скучна къща, не обичах да прекарвам много време тук, въпреки че това бе домът ми, но в момента бе по-добре да сме тук отколкото в къщата на Стефан. Отключих входната врата и поканих Стефан да влезе. Свалих палтото cи и го захвърлих небрежно на дивана. Със Стефан се качихме в стаята ми и започнахме да се целуваме .
- Добре... - усмихнах се одобрително. Това вече бе нещо различно, но съм сигурна, че старият и скучен Стефан ще се завърне и ще сасъпи веселбата както винаги.
- Ти питаш пръв! - усмихнах се и го целунах . Не исках да се рови в мислите ми, но играта беше такава, трябваше да го преодолея и да го оставя да прочете всичките ми мисли. Подяволите, мразя тази дарба...
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:09 pm

Погледнах към Кат ,повдигайки едната си вежда..Нека започнем с нещо ,което хъм как да кажа беше от преди един въпрос ,който ми се въртеше доста ,често след като тя се появи
- Сега като си с мен . Ако Деймън иска да спи с теб .. ще му пуснеш или не? - попитах я аз мисля ,че знаех отговора ,тя никога не можа да му устои за това,просто мислех ,че и отговора и ще е Да,но ако ме излъжеше хъм щях да разбера , а и по добре за мен щях да премахна една дрешка...
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:21 pm

Това ми дойде като гръм от ясно небе. Бях спала с Деймън само веднъж, след като се върнах и беше хубаво, но тогава не бях със Стефан. А сега бях ли с него? Бяхме ли заедно? Оххх не знам и точно в момента нямах желание да мисля за това. Колебанието бе изписано на лицето ми.
- Не знам ... - свих ръмене. - Вероятно ще го направя, но има малка вероятност да му откажа заради теб... - погледнах към него .
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:31 pm

.- О мила ми Кат, ама ти вече си го направила..още като се кълнеше ,че си се върнала заради мен? И си тук защото ме обичаш - погледанах я аз повдигайки едната си вежда..
- Поне в отговора си беше честнна , да се надяваме ,че ще му откажеш - казах и аз и се усмхнах ,да найстина както бяха мислите й,бяхме ли заедно? Или и аз не знам какви бяхме вече
- Окей ти си скъпа
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:38 pm

Усмихнах се дяволито. Откакто се върнах тук имаше един въпрос, които се въртеше в главата ми и сега най-накрая щях да узная отговора му, но не съм сигурна, че наистина исках да разбера. Е, да се надяваме, че Стефан ще отговори с "Не".
- Спал ли си с Елена? - попитах направо .

ПП Сори че е толкова кратичко :roll:
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 5:55 pm

а Погледнах я и имах чувството ,че съм се ококорил срещу нея..
- Добре де ,незнам не точно ,но може би по скоро не - но това си беше май чиста лъжа..Бях спал с Елена или поне се предполагаше ,че съм спал с нея ,но не можех да кажа честно да или не защото аз самия при опита ни да правим секс се бях отдръпнал..

п.п. и мойто ;Х
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 6:15 pm

Добре, това вече беше прекалено объркано, дори в мислите му бе пълна каша. Е, ще приема, че не е спал с нея, но е искал да го направи, това ме ядосваше. Ревнувах ли?
- Сега ти питаш... - извъртях очи . Елена почти го беше вкарала в леглото си и това ме побъркваше. Е и аз бях спала с Деймън, но това беше различно...
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 6:25 pm

о - Кат защо найстина се върна? - попитах я така или иначе вече и бях простил ,а ако ми кажеше истината нямаше да я нападам или съдя просто исках да разбера ,дали това което ми беше казала в началото беше самата истина или е скрила нещоо..
- А след като ми отговориш ще ти кажа една тайна - и въобще не се опитвай да ми четеш мислите ,няма да си я помисля /мислех си го аз знаейки ,че тя е вътре в главата ми/
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 6:34 pm

Мразех този въпрос. Не може ли просто да се радва, че съм тук? Прехапах долната си устна.
- Върнах се, заради лунния камък и заради вас, исках всичко да е както преди Стефан, но нищо не е такова каквото очаквах ...- погледнах го .
- Дейвън е с Елена, ти отново си изкормвачът...не това исках - усмихнах се леко. След като отговорих на въпроса му вече можеше да ми каже, каква е тази тайна.
- Каква тайна? - повдигнах въпросетелно едната си вежда.
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 7:15 pm

Усмихнах и се дяволито и сложих едната си ръка зад вратът и, и я придърпах леко към себе си, а когато устните ми бяха на сантиметри от нейните й казах:
- Не винаги всичко е това ,което ти искаш Катрин - усмихнах й се,а след това я целунах и я бутнах назад върху леглото
- А отностно тайната,нея мога само да ти я покажа ,без да ти я казвам - казах и аз отлепяйки устни от нейните...
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyПет Фев 03, 2012 7:40 pm

Усмихнах се самодоволно.
- Тогава ми я покажи... - придърпах го към себе си, целунах го и задълбочих целувката. Дали щеше да се потдаде като Деймън? Хмм едва ли щеше да е толкова лесно, Стефан не беше глупав за разлика от брат си. Подяволите, защо мислех за Деймън? Погледнах към Стефан, спускайки ръка по тялото му .. Ами ако мислеше за Елена? Ако искаше да я замени с мен? Лицето ми бе на сантиметри от неговото, приближих се още малко и точно преди да го целуна го бутнах, той падна на земята. Изправих се до седнало положение и погледнах към него.
- Защо го правиш Стефан?
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 12:25 pm

.. Погледнах я след като ме избута на земята и се изправи ... А след това и аз самия се изправих и застанах срещу нея
- Как така защо го правя? - попитах я аз
- Не мислиш ли ,че накрая найстина може да съм разбрал ,че те обичам и винаги съм те обичал Катрин? - казах и аз и поклатих глава сядайки на леглото и поглеждайки я в очите
- Не мислиш ли ,че най-накрая искам да съм с теб,а не с Елена примерно ?
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 1:16 pm

Целунах го без да отговоря на въпросите му, не знаех какво да му кажа, не знаех дали му вярвам, но това вече не ме интересуваше . Дори да обичаше Елена това нямаше знаечение.
- Накарай ме да съжалявам за всичките години, през които ме нямаше Стефан... - усмихнах се предизвекателно и го бутнах назад, така че да легне на леглото ми. Свалих блузата му .
- Покажи ми, че си по-добър от Деймън...
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 1:28 pm

Бутнах я така,че да се озове под мен. И я погледнах присвивайки очи
- За това ли е всичко да се доказвам ,дали съм по - добър от Деймън? - попитах я аз и ядасано за по малко от минута я оставих без дрехи,целувайки я. Устните ми се озоваха на вратът и целувайки го,а едната ми ръка се плъзна по тялото й ,стигайки до бедрото й галейки го ту - отвътрешната,ту - от външната страна
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 1:55 pm

Стефан бързо премахна дрехите ми от играта, а аз още не се бях оттървала от неговите, изоставах. Плъзнах ръцете си по мускулестото му тяло, разкопчах дънките му и ги изхлузих. Това ми беше липсвало, той ми беше липсвал, но нямаше да му го призная просто така.
- Стефан... - целунах го и задълбочих целувката. - Няма нужда да ми доказваш нищо... - свалих бельото му и се усмихнах доволно. Сега единственият въпрос беше: Да си поиграя още с него, или да преминем директно към чукането?
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 2:53 pm

Катрин беше като наркотик за мен..или по скоро като любимия ми дилър..бях с толкова много през цялото това време..и ето сега отново при нея се върнах..Целунах я страстно заигравайки езика си с нейния,а след това плъзнах ръката си от бедрото и към онова топло и влажно място,минах от там с две пръсчета заигравайки ,се а след това ръката ми се плъзна нагоре по тялото и описвайки всяка една нейна извивка..това ми бе липсвало..това да бъда отново с нея..
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 3:29 pm

Всяко негово докасване караше кожата ми да настръхва. Бях забравила какво е да си с мъж като Стефан, въпреки че бях спала с много мъже през годините никой от тях не можеше да се сравнява с него. Ръцете ми изучаваха всяка извивка от тялото му . Извъртях, се така че аз да съм отгоре, плъзнах се надоло и поех приятелчето му в устата си. Започнах да го третирам като близалка,а и намесвах и ръката си в играта.От устата на Стефан излизаха стонове на удоволствие.
- Това ми липсваше... - прошепнах му тихичко на ухото. Плъзнах тялото си нагоре и члена му проникна в мен. Почнах да се движа леко,а той се движеше бързо в мен. Стонове започнаха да излизат от устата ми.

ПП Глупостиии :( :(
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 4:13 pm

- Не само на теб скъпа - хвана я за дупето,като леко я задвижи,в същото време леко простена. Харесваше да гледа прекрасното и тяло.Отдаде се на емоцията и страста,беше му адски хубаво,мислеше че усетил и видял всичко в секса,но явно се бе лъгал.Пусна и дупето и леко я погали от двете страни на талията и я хвана за гърдите,като леко ги замасажира.И стон се отрони от устните му, тя беше като богиня в леглото . Леко се надигна обгръщайки я с двете си ръце през кръста
- Обичам те - каза и той целувайки растоянието между гърдите й

п..п. Няма такива глупости ;(
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 4:38 pm

Харесваха ми движенията му. Чувството да съм отново с него беше странно. Всичките ни спомени заедно минаха през ума ми като на лента, като сцена от онези романтични филми, които толкова мразех. Стоновете излизаха от устата ми, а ноктите ми се забиха в плътта му. Одръпнах се и легнах до него, прегърнах го и сложих главата си върху гърдите му .
- И аз те обичам... - казах тихичко и се отпуснах.

ПП Глупости :(

Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 4:56 pm

Притиснах я към себе си.
- И аз те обичам Кат и много ми липсваше.. всичко в теб и свързано с теб - казах и аз и леко я целунах по главата
- Знаеш ли има парти в къщата на Елена - казах и аз незнаех как ще реагира..
- Какво ли ще реагират като ни видят заедно - замислих се аз ,как щеше да реагира Деймън или пък Елена...

п.п. Глупостиии сори ,че е толкова късо ;Х
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 6:15 pm

Парти? В къщата на Елена? Да бе, сякаш малката можеше да се отпусне и да купонясва, но пък би било хубаво да и разваля настроението, не че Деймън и Стефан щяха да ми позволят да се доближа до нея. Извъртях с досада очи и въздъхнах .
- Ще отидем ли? - попитах аз и погледнах към него.
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 6:24 pm

- Ми незнам ти кажи - казах и аз и погалих косите й ,бяха толкова нежни също като нея.
- Не знам как ще реагира ,особено Деймън като ни види заедно,не ми пука как ще реагира Елена ,но Деймъ... - казах иа з и леко поклатих глава
- Ти реши - много не ми се искаше да виждам Елена,но ако Кат искаше да идем щяхме да идем ,нямах проблеми да я изтрая малко...

п.п. малее няма по големи глупости
Amber Smith
Вампир
Вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  EmptyСъб Фев 04, 2012 6:34 pm

- Нека да отидем, това е добра възможност да се сдобрим с Елена и Деймън... - усмихнах се фалшиво. Щях да разваля настроението на Елена, а това бе чудесна възможност отново да спя с Деймън. Целунах Стефан и се изправих. Дрехите ни бяха навсякъде из стаята, но не обърнах внимание, извадих един халат от гърдероба си и го облякох .
- Ставай мързеливечо, не искам да закъснеем за партито... - усмихнах му се и тръгнах към банята.

ПП глупости :( :(
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  Empty

Къщата на Катрин Пиърс
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Къщата на Дженифър и Риа.