VampireDiariesRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries RPG forum...

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 314, на Чет Окт 17, 2024 8:19 pm
Latest topics
» Отговори на въпроса с въпрос
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» Прякорчета ♥
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:48 am by Анджело Богданич

» С дрехи или без
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Асоциации
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:47 am by Анджело Богданич

» Колко % харесваш този преди теб???
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:46 am by Анджело Богданич

» Да броим до 10 000...
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:46 am by Анджело Богданич

» Да броим обратно от 1000

» Име-? Аватар-? Подпис-?
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

»  Сватосване
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyВто Юни 23, 2015 1:45 am by Анджело Богданич

Top posters
Scarlette.
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Vote_lcapКъщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Voting_barКъщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Vote_rcap 
Елена Гилбърт.
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Vote_lcapКъщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Voting_barКъщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Vote_rcap 
Amber Smith
Томас Блек
Damon Salvatore
Дженифър Лав Хюит.
Стефан Салваторе
Danielle ♥
Керълайн Форбс.
Линдзи.
Екип

Администратор
Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 B49XG

Къщата на Катрин Пиърс

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Брой мнения : 778

Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyСъб Фев 04, 2012 7:16 pm

- Кат не може ли да си останем в леглто ? - изтенах измъчено аз,исках в момента да я прегръщам и галя ,а не да ходя на купон и то не каде да е ,а в Елена ...погледнах я докато влизаше в банята
- Хайде върни се в леглото Кат..- найстина не ми се ходеше,но пък найстина ако тя бе окей с това щяхме да отиде...колкото и да не исакх...
Върнете се в началото Go down
Amber Smith
Вампир
Вампир

Брой мнения : 1067

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyСъб Фев 04, 2012 7:31 pm

Върнах се в стаята си и седнах на леглото.
- Стефан приеми го като шанс да се сдобриш с брат си... - усмихнах му се и го целунах. Знаех, че сигурно не му се ходи заради Елена, но трябваше да отидем не заради малката кучка, а за да може Стеф да се сдобри с Деймън .
- Сега ще отидем ли или ще останеш в леглото?
Стефан Салваторе
Модератор
Модератор
Стефан Салваторе

Брой мнения : 778

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyСъб Фев 04, 2012 7:43 pm

Изпъшках и се изправих от леглото. Целунах я нежно по устните , а след това казах
- Добре ще отидем - започнах да обличам дрехите си ,и когато бях готов влезнах в банята и оправих косата си ,измих лицето си и се върнах при Кат ,която вече ме чакаше навратата..Не занех защо толкова искаше да се сдобря с Деймън,но нека така да бъде
- Катрин ти да не си решила да ни разиграваш отново,че толкова даваш зор да се сдобря с него? - попитах я аз излзайки от къщата...
Amber Smith
Вампир
Вампир

Брой мнения : 1067

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 EmptyСъб Фев 04, 2012 8:06 pm

Най-накрая негово велечество благоволи да стане от леглото. Приготвих се набързо и когато той се върна вече бях готова, излязохме от къщата ми. Усмихнах му се и го погледнах в очите.
- Стефан няма да ви заригравам, ти си ми достатъчен... - намигнах му и тръгнах към колата.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Катрин Пиърс    Къщата  на  Катрин Пиърс  - Page 2 Empty

Къщата на Катрин Пиърс
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Къщата на Дженифър и Риа.
» Къщата на Лекси
» Къщата на сем. Гилбърт
» Къщата на Катерина
» Къщата на Теди ^^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите